Viser arkivet for februar, 2013

Ramón og Nili kommer i april!

Etter at Kristiansund hadde besøk av Ramón Giménez første gang, mot slutten av 1998, har vi i Tango Nordvest fått stiftet bekjentskap med mange som, på mer eller mindre vellykkede måter, har kunnet fortelle og vise oss hvordan man danser argentinsk tango. Selvfølgelig har de hørt om Ramón! Det har ofte blitt uttrykt en stor respekt for “den argentinske tangoens gudfar i Norge”, så å si alltid etterfulgt an et “men..”!!
Nye koster krever vel av og til nye måter å feie på, men ærlig talt! Hadde enkelte kostet på seg å “selge seg” gjennom reklamefilm, ville det vel lyde noe sånt som..:“Vi har utviklet en helt ny formel med aktiv ProB:X8 som hindrer utviklingen av tilfredsheten i å ganske enkelt danse tango! Formelen er grundig testet på rotter og hester!” ..eller noe i den duren.
Et hederlig unntak her er Adrian Carmona. Han kommer forhåpentligvis tilbake iløpet av høsten. Også Carlos som vi hadde gleden av å møte på Bremsnes for noen år tilbake hadde virkelig evnen til å fylle tangoen med innhold istedet for bare forflytning av ben og armer(?). Men alle de andre….!
Vel, mens diverse aktører konkurrerer om æren av å ha reformert utdanningen av tangodansere i Kongeriket Norge, ser vi vårt snitt til igjen å invitere Ramón og Nili til byen. Dette fordi tango ikke bare består av “hvordan”. I en til tider hektisk hverdag er det altfor lett å glemme “hvorfor”. Så vi sier som Ole Brumm: “Ja takk, begge deler!”. Både “hvordan” og “hvorfor” Ramón og Nili er, såvidt jeg vet, de eneste som kan oppfylle det ønsket!
Vårens kurshelg, altså med Ramón og Nili, holdes 12.-13. april.
Flere detaljer kommer på denne siden senere. Følg også med på våre hjemmesider.