Ny tangohelg i Kristiansund!

“Lille Buenos Aires”, også kjent som Kristiansund, får kommende helg besøk av Adrian Carmona i anledning kurshelgen i regi av Tango Nordvest. Adrian, som er fra Buenos Aires i Argentina, er en meget dyktig instruktør for alle som vil lære seg å danse argentinsk tango “fra scratch” eller man ønsker å videreutvikle det man måtte ha av ferdigheter innen denne stadig populære dansen. For mer informasjon og/eller påmelding, se våre hjemmesider.

Endelig ny tangohelg i Kristiansund!!

Tango Nordvest har på nytt invitert Ramón Giménès og Nili Deloya til Kristiansund for en helg med kurs og tangocafé!

For mer informasjon og eventuell påmelding, se klubbens hjemmesider.

Ny sesong med argentinsk tango på Lille-Onkel!

Tango Nordvest starter opp igjen med milongas/practicas, eller enklere sagt, dansekvelder på Lille-Onkel, midt i Kristiansund sentrum, onsdag 8. januar.
VELKOMMEN!

Adrian Carmona kommer til Kristiansund!

Flere burde lære seg å danse argentinsk tango. Hvorfor?? Vel, for det første…. Nei, ærlig talt er vel dette noe folk må finne ut av selv. Men de som er så heldige at de faktisk har tatt mot til seg og meldt seg på et kurs i argentinsk tango, kan anse seg som ekstra heldige hvis det er Adrian Carmona(bildet) som er instruktør på dette kurset! Det spiller ingen rolle om man har danset i årevis, gått et kurs eller to for lenge, lenge siden eller er helt nybegynner. Etter noen timer med Adrian, blir du en bedre danser enn du var da du bestemte deg for å melde deg på kurset!

29. november til 1. desember dukker det opp en anledning til å teste denne påstanden i Kristiansund. Da arrangerer Tango Nordvest kurshelg med ovenfor nevnte Adrian som instruktør. Kurset, og tilhørende tangocafé med live-musikk, holdes i Tempohuset. Som ved Adrians tidligere besøk hit til byen, vil han også denne gangen kunne tilby privattimer.

Mer informasjon om denne begivenheten og om dette faktisk er noe som kan brukes etter at kurset er over, finnes på hjemmesidene til Tango Nordvest.

Kurs i argentinsk tango i Kristiansund!

Tango Nordvest er en klubb som ble stiftet i 1999 av og for folk med interesse for argentinsk tango. Klubben ble til etter at Ramón Giménez fra Oslo Tango Club var instruktør på et kurs i Kristiansund på tampen av 1998. Siden den gang har Ramón, sammen med sin kone Nili Deloya, gjestet både byen og nabokommunen Averøy med kurs i regi av Tango Nordvest.Nå til helga har vi igjen invitert disse to gode, og ikke minst inspirerende, instruktørene til en kurshelg i Kristiansund! Som den gode tradisjonen vi har hatt med siden klubben startet, blir det selvsagt også denne gangen “tangocafé” på lørdagskvelden.

Ramón og Nili kommer i april!

Etter at Kristiansund hadde besøk av Ramón Giménez første gang, mot slutten av 1998, har vi i Tango Nordvest fått stiftet bekjentskap med mange som, på mer eller mindre vellykkede måter, har kunnet fortelle og vise oss hvordan man danser argentinsk tango. Selvfølgelig har de hørt om Ramón! Det har ofte blitt uttrykt en stor respekt for “den argentinske tangoens gudfar i Norge”, så å si alltid etterfulgt an et “men..”!!

Verdens undergang utsatt!!

Ettersom TV2’s nyhetskanal ikke har hatt direktesending fra verdens undergang, som visst nok skulle finne sted 21. desember 2012, går vi i Tango Nordvest utifra at begivenheten er avlyst og at vi derfor like godt kan åpne en ny sesong med argentinsk tango på Lille-Onkel!
VELKOMMEN!!

Bilder til hjemmesiden mottas med takk!

Hjemmesidene til Tango Nordvest er ment som en god kilde til informasjon om klubbens aktiviteter. Det er selvsagt noe som kunne ha blitt fremstilt helt enkelt med masse tekst og ingen bilder. Svart på hvitt! Det finnes mange nok kjedelige måter å bli informert på, derfor ønsker vi at den som er inne på tangonordvest.no skal ha en viss positiv opplevelse og kanskje ønske å se innom senere av andre grunner enn praktiske opplysninger..
Redaksjonen(!) i tangonordvest.no har mottatt ganske mange bilder fra forskjellige arrangementer i klubben, og er svært takknemlig for alle! Kanskje er vi, unnskyld.., jeg for kresen når det gjelder hvilke bilder som skal vises på sidene våre!? I tillegg til bilder fra de siste ukers begivenheter, og da tenker jeg på Adrian Carmonas besøk, vil gode forslag til forbedringer av hjemmesidene i sin helhet mottas med takk!

Velkommen til Tango Nordvest på Origo!

Først litt “internt”: Jada, dette er også et “sosialt medie”. Jeg har skrevet litt mer om det på en annen sone jeg har her på Origo. Men nok om det….

Dette er, inntil videre, en åpen sone hvor det etter hvert vil komme informasjon fra Tango Nordvest, og hvor vi håper på tilbakemeldinger fra klubbens medlemmer og andre som ønsker å meddele noe som fortrinsvis har å gjøre med argentinsk tango. Kristiansund, også kjent som “Lille Buenos Aires”, er tilholdsstedet for Tango Nordvest, en klubb stiftet i januar 1999 av og for folk med interesse for argentinsk tango. Her har vi opprettholdt et relativt godt tilbud, synes vi selv, til å være en liten by på Nordvestlandet. Men….

Tango Nordvest

Følges av 2 medlemmer.

Tango Nordvest: klubb etablert i januar 1999, holder til i Kristiansund, tilbyr regelmessige danekvelder, milongas/practicas, kurs, oppvisninger, tangocaféer. Se www.tangonordvest.no for mer informasjon. Mer om sonen

Origo Tango Nordvest er en sone på Origo. Les mer
Annonse